joi , 17 ianuarie 2019
Home / ACTUALITATE / ANCHETĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN DUPĂ DECESUL UNUI BEBELUŞ DE NUMAI TREI SĂPTĂMÂNI

ANCHETĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN DUPĂ DECESUL UNUI BEBELUŞ DE NUMAI TREI SĂPTĂMÂNI

Share

         La Spitalul Judeţean de Urgrnţă Târgovişte a fost demarată o anchetă, după decesul unui copil de numai trei săptămâni,  părinţii acuzându-i  pe medici şi pe asistente că i-ar fi făcut o transfuzie de sânge , lăsându-l  nesupravegheat pe durata procedurii.  La rândul lor, cei acuzaţi susţin  că băieţelul, născut prematur, avea multiple probleme de sănătate.

        Copilul s-a născut în data de 13 decembrie, după mai puţin de şapte luni de sarcină şi  pentru că s-a născut prematur a rămas internat, împreună cu mama sa.  Moartea suspect a fost reclamată la poliţie de tatăl copilului.

       Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a declanşat  o anchetă şi, potrivit procedurilor, urmează să se întâlnească toţi cei care fac parte din comisia de disciplină . Se aşteaptă însă rezultatul necropsiei pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a murit copilul. “S-a născut prematur, cu multiple afecţiuni. Copilul s-a născut cu 1,1 kilograme. El prezenţa risc letal de la naştere, lucru de care a fost înştiinţată familia.”- a declarat dr. Claudiu Dumutrescu, managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

CITEȘTE ȘI ...

AMENZI DRASTICE PENTRU ŞOFERII CARE VORBESC SAU ŢIN ÎN MÂNĂ TELEFOANE MOBILE

      Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică un proiect de amendare a Codului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *