joi , 2 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
GEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainteDeputatul liberal Cezar Preda dă asigurări că nu sunt probleme cu plata pensiilorSenatorul Adrian Ţuţuianu, amendamente la proiectul Legii privind suspendarea rambursării creditelorSocial-democraţii propun amânarea plăţii utilităţilor pe o perioadă de trei luniCoronavirus 1aprilie: 189 de amenzi, în Dâmboviţa, de la intrarea în vigoare a OM nr. 3AJOFM Dâmboviţa-precizări privind acordarea şomajului tehnicDâmboviţa va primi ajutor umanitar din Provincia Guangxi, ChinaE voie sau nu să duci soţia/soţul la serviciu? Poliţiştii spun că numai în anumite situaţii!GRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna aprilie 2020Certificatele de Situație de Urgență (CSU) nu mai sunt necesare pentru obţinerea şomajului tehnic1 aprilie 2020, ora 13.00-2460 de cazuri confirmate, 84 de decese din cauza infecţiilorCine are ochi (şi) pentru citit, să citească: Şi “Piaţa Tricolorului nr. 1” e în Uniunea Europeană!!!SJU Târgovişte, nominalizat între spitalele din prima linieNu mai e loc de compromisuri: 18 participanţi la o întrunire religioasă, la Fântânele, amendaţi de poliţieÎncep să apară şi veşti bune: Spitalul Judeţean are echipamente de protecţie pentru 45 de zileDouă persoane care n-au respectat măsura izolării la domiciliu, amendate cu 10000 de leiO persoană grav rănită, după ciocnirea a două autotrenuri
Home / SOCIETATE / APARATE FRIGORIFICE DONATE DE COMPANIA ARCTIC PENTRU 25 DE ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE DIN JUDEŢ

APARATE FRIGORIFICE DONATE DE COMPANIA ARCTIC PENTRU 25 DE ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE DIN JUDEŢ

Compania Arctic a acordat asăzi o  sponsorizare, constând în  25 de aparate frigorifice, beneficiari direcţi fiind elevii şi preşcolarii din  unități de învățământ  din  Târgoviște, Bilciurești, Crângurile, Șelaru, Ocnița, Raciu, Petrești, Niculești, Poiana. Frigiderele vor fi folosite pentru păstrarea în condiții optime a produselor lactate, distribuite prin programul pentru școli.

Gazdă a evenimentului a fost prof Cristina Stroe, inspector şcolar general, iar printre invitaţi, alături de primarii localităţilor şi directorii şcolilor şi grădiniţelor sponsorizate au fost Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, vicepreşedintele Alin Manole  și Kemal Ozmen, directorul economic al Companiei Arctic.

Inspectorul şcolar general a scos în evidenţă buna colaborare cu Arctic Găeşti, materializată inclusiv prin organizarea celor cinci clase de învăţământ dual iar Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis un mesaj amical conducerii companiei: „Le mulțumesc atât prietenului nostru, domnul Kemal Ozmen, cât și conducerii societății Arctic, pentru că au înțeles că, împreună cu autoritățile publice, cu dumneavoastră, ca formatori, în acest domeniu, atât de sensibil, cum este educația, trebuie să punem umărul și să contribuim la bunul mers al activității în județul Dâmbovița. Sunt mândru că, la Ulmi, se află cea mai modernă bijuterie a tehnicii din România de astăzi; este o fabrică pe care vă invit, în măsura posibilităților, să o vizitați, pentru că este tehnologie nepoluantă, se lucrează în condiții ca de farmacie. Deocamdată, pe platforma de la Ulmi, din câte am înțeles, lucrează 1.400 angajați, și pe tot ce va însemna platforme conexe, vor lucra 3 – 4.000 salariați. De asemenea, le mulțumesc celor care au asigurat managementul companiei – de la Găești, București sau din Turcia, pentru faptul că au vrut să sprijine inițiativele noastre, ca autorități locale, că au fost de acord să intre în parteneriatul privind învățământul profesional și dual. Mâine, vom primi în județ vizita președintelui Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România și a șefului de cabinet și vom avea o discuție referitoare la dezvoltări ulterioare. Nu în ultimul rând, domnule director, vă mulțumesc pentru faptul că ați dorit să sprijiniți această inițiativă, deoarece rezolvăm o trebuință necesară și firească pentru mai multe comunități locale din județul Dâmbovița.”

Un răspuns pe măsură a venit din partea directorului Kemal Ozmen, un excelent vorbitor al limbii române şi un apropiat al Judeţului Dâmboviţa: „Mulțumesc autorităților locale, doamnei inspector școlar general, domnului președinte al consiliului județean, că ne-a dat această oportunitate unică – de a ajuta comunitățile locale din Dâmbovița. Arctic, așa cum bine știți, s-a născut în Dâmbovița. Astăzi, sediul social al companiei noastre este în continuare la Găești, în Dâmbovița. Cele două fabrici ale noastre sunt în Dâmbovița. Salariații noștri, 4.500 la număr, în cea mai mare parte sunt oameni din Dâmbovița. Arctic astăzi este lider nedisputat al pieței aparatelor electrocasnice din România. Avem două fabrici. Fabrica noastră din Găești este cea mai mare fabrică de frigidere din Europa și, după ce completăm faza a doua a investiției de la Ulmi, fabrica de la Ulmi va deveni cea mai mare fabrică de mașini de spălat rufe din Europa. Toate lucrurile acestea s-au realizat în Dâmbovița, cu oamenii din Dâmbovița. Era firesc și normal, atunci când ni s-a solicitat ajutorul, într-o cauză nobilă, ca aceasta, să venim în ajutor. De asemenea, aș vrea să transmit un mesaj din partea directorului nostru general: ori de câte ori suntem chemați, ori de câte ori este nevoie, cu cea mai mare plăcere, suntem disponibili să ajutăm comunitățile locale din Dâmbovița, deoarece Dâmbovița e casa noastră. Mulțumesc!”

Nu în ultimul rând menţionăm intervenţia primarului Municipiului Târgovişte, care a apreciat construirea fabricii Arctic de la Ulmi, implicit ridicarea unei platforme industriale noi, moderne, în apropierea reşedinţei judeţului, drept unul dintre cele mai importante lucruri care s-au întâmplat în Dâmboviţa, în ultimii 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *