miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / SPORT / APEL CĂTRE MICROBIŞTI: STAŢI ÎN CASĂ ŞI CITIŢI “FOTBAL SUB TURNUL CHINDIEI”

APEL CĂTRE MICROBIŞTI: STAŢI ÎN CASĂ ŞI CITIŢI “FOTBAL SUB TURNUL CHINDIEI”

Gabriel Degeratu continuă “nebunia”… Cu aceeaşi  uriaşă, neobosită,  activitate de documentare, cu fraza   binecunoscută şi apreciată, nealterată de şabloane, a îmbogăţit “Fotbal sub Turnul Chindiei” cu noi şi interesante capitole. O lucrare care nu putea “pica” mai bine microbiştilor decât  în această perioadă deloc veselă, în care poate să le mai umple timpul, multora să le împrospăteze memoria unor zile mai bune. Îi mulţumim colegului şi bunului amic Gabi Degeratu şi pe această cale, pentru minunatul efort de a aminti nostalgicilor  (dar şi de  a transmite  generaţiilor viitoare) tabloul extrem de complex, agitat şi boem în acelaşi timp, al câtorva zeci bune de ani de fotbal târgoviştean.

 

VOLUMUL IV- CAPITOLUL 42

VICTORIE LA ASTRA GIURGIU, EGAL LA F.C.S.B.

Returul a început pentru Chindia ca şi turul, cu un egal cu Gaz Metan. Atunci a fost 2-2 la Mediaş, acum a fost 1-1 pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. Noi am început fără Daniel Florea şi Cristian Neguț, dar cu Yameogo şi Cristian Cherchez titulari, ultimul fiind chiar căpitanul echipei. Oaspeţii au avut ocazii mari în debut prin Dumitru Cardoso, alintat Mitică și Droppa, dar şi o bară, apoi Cherchez are o „foarfecă” spectaculoasă care nu găseşte poarta, iar cu 7 minute înainte de finalul primei reprize, Darius Olaru şutează în transversală. După mai mult de o oră de joc, în minutul 64, Sergiu Buș profită de gafa portarului Marian Aioani şi marchează…

Pentru iubitorii sportului rege, “meciul” continuă pe https://fotbalsubturnulchindiei.blogspot.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *