Acasă ECONOMIC APIA-Activitate fără interacțiune cu publicul și pe perioada stării de alertă

APIA-Activitate fără interacțiune cu publicul și pe perioada stării de alertă

de adrian

In conformitate cu prevederile OMADR 132/15.05.2020, pe perioada starii de alerta, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita isi desfasoara activitatea in contextul epidemiei de coronavirus pe teritoriul Romaniei.
     Activitatea Agenției se va desfășura normal, prin utilizarea mijloacelor de telecomunicatii, evitând prezenta fizica a fermierilor si personalulului altor institutii.
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita a promovat o comunicare telefonică intensa intre fermieri şi funcţionarii din cadrul instituţiei care îi vor consilia şi îndruma  pas cu pas ce au de făcut pentru accesarea formelor de sprijin destinate agriculturii dambovitene.
Din calendarul activitatilor curente care presupun o interactiune cu fermierii amintim: depunerea cererilor unice pana la data de 15 iunie, vizarea carnetelor de rentier agricol pana la data de 31 august si depunerea cererilor de intentie in cadrul Programului National Apicol pana la data de 26 mai .
 

You may also like

Lasă un Comentariu