Acasă ECONOMIC APIA Dâmbovița: Peste 8300 de cereri unice înregistrate online

APIA Dâmbovița: Peste 8300 de cereri unice înregistrate online

de adrian

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita informează că, potrivit prevederior Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr.89/03.04.2020, cererile unice de sprijin se depun de catre fermieri prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicații.
Funcţionarii responsabili de primirea cererilor unice din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita, consiliază telefonic fiecare fermier in parte pentru a preveni dificultăţile în aplicarea procedurilor de lucru online, la completarea si transmiterea cererilor unice si a documentelor obligatorii la depunerea acestora.
Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă li se reamintește fermierilor damboviteni ca “este foarte important să se adreseze telefonic funcţionarului responsabil cu gestionarea cererii pe care urmează sa o depuna si impreuna vor identifica o modalitate prin care sa-si transmita acordul  pentru inchiderea si inregistrarea cererii in Sistemul Integrat de Administrare si Control .
APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa a înregistrat pana la această data 8326 de cereri unice pentru o suprafata de 25.961,51 ha.”
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu