marți , 2 iunie 2020
STIRI PE SCURT
“Membrii PSD Dâmbovița nu concep și nu sunt de acord cu cedarea președinției consiliului județean în favoarea rCoronavirus 1 iunie:443252 teste efectuate, 19398 cazuri confirmate, 13426 pacienți vindecațiAdrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest anCezar Preda, mesaj de Ziua CopiluluiValea Lungă:Un bărbat a ars odată cu locuința pe care a incendiat-oCarmen Holban, deputat PSD:”La mulți ani, copii de toate vârstele!”Accident mortal la BilciureștiGRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna IUNIE 2020Lungulețu: Octogenară omorâtă în propria curte de un autoturism scăpat de sub controlCoronavirus 31 mai: 124 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 160 de pacienți la ATILuni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul cliențilorCriza coronavirus 30 mai:151 cazuri noi în untimele 24 de ore, 19133 de la începutul pandemieiPeste 150 de polițiști, jandarmi și luptători SAS au intervenit pentru calmarea spiritelor la MătăsaruCornel Ștefan :“Județul Dâmbovița trebuie să țină pasul cu timpurile”Coronavirus:încă două cazuri confirmate în DâmbovițaConcursul Național de Poezie „Constantin Virgil Bănescu”- ediția a XI-aAu început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județeneCoronavirus 29 mai 2020:1240 de persoane decedate în țară de la începutul pandemiei, 106 români morți în străinVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”Deputatul liberal Cezar Preda, precizări privind măsurile de relaxare aprobate începând cu 1 iunie
Home / POLITIC / Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linie

Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linie

Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici. Pe fiecare dintre noi, separat, și pe toți, împreună. Nici unul dintre noi nu știe cum și când se va termina această perioadă.

Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Și asta, cât mai curând!

Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, față de categoriile sociale și profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmbovițenilor. Alaturi de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizația  Dâmbovița am ajutat, de la început, sistemul medical local prin donația de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest gest, mi-am dorit ca și personalul să simtă că suntem alături de ei și le apreciem munca.

76 de dâmbovițeni, infectați cu coronavirus, sunt vindecați și au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii și profesionalismului medicilor și personalului medical și nemedical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște și al Spitalului din Pucioasa.

Le MULȚUMESC, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, despre care știm foarte puține.

În semn de apreciere am oferit flori, dezinfectanți, produse de curățenie și mici daruri personalului din cele două unități sanitare. Sunt convinsă că vor fi in permanenta, cu dăruire si abnegație  alături de pacienți, așa cum au fost în ultimele luni extrem de obositoare și dificile.

Le MULȚUMESC și îi asigur de toată considerația mea.

Ca membru al Partidului Social Democrat și parlamentar al acestei formațiuni voi susține orice inițiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor.

 

Deputat PSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *