Acasă POLITIC Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linie

Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linie

de adrian

Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici. Pe fiecare dintre noi, separat, și pe toți, împreună. Nici unul dintre noi nu știe cum și când se va termina această perioadă.
Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Și asta, cât mai curând!
Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, față de categoriile sociale și profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmbovițenilor. Alaturi de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizația  Dâmbovița am ajutat, de la început, sistemul medical local prin donația de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest gest, mi-am dorit ca și personalul să simtă că suntem alături de ei și le apreciem munca.
76 de dâmbovițeni, infectați cu coronavirus, sunt vindecați și au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii și profesionalismului medicilor și personalului medical și nemedical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște și al Spitalului din Pucioasa.
Le MULȚUMESC, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, despre care știm foarte puține.
În semn de apreciere am oferit flori, dezinfectanți, produse de curățenie și mici daruri personalului din cele două unități sanitare. Sunt convinsă că vor fi in permanenta, cu dăruire si abnegație  alături de pacienți, așa cum au fost în ultimele luni extrem de obositoare și dificile.
Le MULȚUMESC și îi asigur de toată considerația mea.
Ca membru al Partidului Social Democrat și parlamentar al acestei formațiuni voi susține orice inițiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor.
 
Deputat PSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

You may also like

Lasă un Comentariu