Acasă ADMINISTRAȚIE Aproape 200 de preșcolari din Dragomirești nu pot frecventa noua grădiniță, fiindcă Electrica întârzie cu lunile să monteze un transformator!

Aproape 200 de preșcolari din Dragomirești nu pot frecventa noua grădiniță, fiindcă Electrica întârzie cu lunile să monteze un transformator!

de adrian

Cu multă implicare din partea administrației publice locale și destule eforturi, în satul de centru al comunei Dragomirești, a fost construită o grădiniță modernă, pe o suprafață generoasă, la numai doi pași de centrul civic. Supărarea primarului Dragoș Vlădulescu vine însă din partea furnizorilor de utilități, în cazul de față de energie electrică. După mai multe luni de la finalizarea lucrărilor,  grădinița rămâne și la această dată cu lacătul pe ușă, pentru că   nu a fost racordată la rețeaua de energie electrică. Potrivit edilului,  Electrica  a motivat că nu dispune de tipul de transformator care să facă trecerea de la rețeaua publică la  imobilul nou nouț.

Este vorba despre montarea blocului de măsură, acea interconexiune dintre rețeaua Electrica și instalația noastră. Avem această grădiniță de la Dragomirești, care trebuia să funcționeze de câteva luni bune. A trecut atâta timp și încă nu avem acel bloc de măsură. Motivația celor de la Electrica este   aceea că nu sunt asemenea blocuri de măsură, fiind în curs o licitație pe loturi, dar întârzierea nemulțumește foarte mult comunitatea noastră. Și pe bună dreptate,  pentru că avem un spațiu nou, ultramodern, pe care nu-l putem folosi.”

A mai spus primarul de la Dragomirești că au de suferit  cam 200 de copii și personalul didactic și nedidactic, pentru că nu pot beneficia de grădinița modernă și foarte bine dotată.

 

 

You may also like

Lasă un Comentariu