Acasă SOCIAL Asociația COMMUNIO, premiată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Asociația COMMUNIO, premiată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

de adrian

Marți, 15 martie 2022, a avut loc la Ateneul Român din București, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, eveniment de înaltă ținută, devenit o tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.
Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR) cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, aflat la a VIII-a ediție, evenimentul a pus în lumină și a onorat performanța și excelența celor mai merituoși asistenți sociali, instituții guvernamentale și nonguvernamentale, personalități și jurnaliști implicați în campanii sociale. Amfitrion al evenimentului a fost, ca în fiecare an, Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistența Socială. Absolut remarcabil, Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO a fost premiată la categoria „Personalități”.
Am fost deosebit de onorat să fiu premiat, în calitate de președinte, pentru activitatea ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO, la categoria „PERSONALITĂȚI care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social în perioada 2020-2021”. Acest premiu obligă și responsabilizează și mai mult întreaga echipă care lucrează în cadrul Asociației pentru ajutarea semenilor noștri aflați în suferințe și în nevoi.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate, colegilor, sponsorilor și donatorilor noștri și nu în ultimul rând Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon pentru binecuvantarea pe care mi-a acordat-o de a înființa această Asociație și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul nostru”– a transmis cu acest prilej Pr. Vicar Ionuț Ghibanu, în calitate de președinte al Asociației.

 

You may also like

Lasă un Comentariu