miercuri , 27 mai 2020
Home / EDUCAȚIE / AU DAT “ LIKE ÎN PARC”

AU DAT “ LIKE ÎN PARC”

La data de 12 iunie a.c., structura de prevenire a criminalității, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” și Consiliul Județean Dâmbovița, precum și cu reprezentanți de la Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Europe Direct Târgovişte și Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, au organizat cea de-a treia ediție a activității Dăm like în parc, dedicată elevilor de gimnaziu și liceu.

Astfel, polițiștii au oferit sfaturi utile elevilor despre alternativele de relaxare și divertisment, pentru evitarea petrecerii timpului liber în fața calculatorului.

De asemenea, beneficiarii au fost informați despre securitatea pe rețelele de socializare și le-au fost prezentate modalitățile de creștere a gradului de siguranță în mediul online.

Totodată, au avut loc demonstrații ale unor tehnici de luptă și pentru acordarea primului ajutor in diferite situații.

La activitate au participat elevi de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, Şcoala Gimnazială „Vasile Cârlova”, Şcoala Gimnazială „Matei Basarab”, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi Clubul Sportiv „Phoenix” Târgovişte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *