Acasă POLITIC Aurelian Cotinescu: 145 de ani de la înființarea PNL, un an de la câștigarea alegerilor europarlamentare

Aurelian Cotinescu: 145 de ani de la înființarea PNL, un an de la câștigarea alegerilor europarlamentare

de adrian

Aurelian Cotinescu, șeful liberalilor târgovișteni, a marcat într-o conferință de presă sărbătorirea celor 145 de ani de la înfiinţarea, la 24 mai 1875, a Partidului Național Liberal, sub conducerea primului președinte, Ion C. Brătianu. Cel mai mare și mai vechi partid politic din România, de care- a amintit Cotinescu- sunt legate momentele majore din istoria modernă a țării: cucerirea independenței, crearea României moderne, a României Mari, a cărei dezvoltare economică și socială a fost jalonadă de proiectele liberale.
Președintele PNL Târgoviște a punctat apoi împlinirea unui an de la câștigarea alegerilor europarlamentare dar și trecerea unui an de la mitingul “cu parolă”, toate fiind în opinia sa aspecte cu rezonanță în conștiința publică locală.
“S-a împlinit un an de la mitingul PSD, care ne-a făcut celebri la nivel național, nu prin valorificarea monumentelor, nu prin turism ori datorită Universității Valahia. Ci pentru că administrația publică a permis PSD să amaneteze orașul pentru o zi.” În același context, Aurelian Cotinescu a acuzat un “cult al personalității” și mai multe derapaje de limbaj din partea conducerii primăriei, precum și presiuni asupra unor simpatizanți PNL.

You may also like

Lasă un Comentariu