Acasă POLITIC Aurelian Cotinescu, apel către târgovișteni și toate forțele politice, mai puțin PSD, pentru susținerea proiectului liberal

Aurelian Cotinescu, apel către târgovișteni și toate forțele politice, mai puțin PSD, pentru susținerea proiectului liberal

de adrian

Candidatul Partidului Național Liberal  pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, Aurelian Cotinescu,  a lansat, un apel  către toate forțele politice înscrise în cursa electorală, mai puțin PSD, să își dea mâna spre binele târgoviștenilor, se unească în jurul proiectului liberal de dezvoltare a orașului.
„Timp de zece ani  PSD ne-a condamnat la subdezvoltare, ne-a condamnat la depopulare masivă. Este momentul să ne dăm mâna și să ne apucăm de dezvoltarea reală a acestui oraș. Avem o șansă imensă.
Trebuie, ca admnistraţie, să creăm cadrul instituțional, astfel încât firme importante să vină să dezvolte afaceri în municipiul Târgoviște și să creeze locuri de muncă, pentru ca târgoviștenii să muncească aici, alături de familiile lor, să nu mai plece afară. Iar pentru cei care au plecat afară, trebuie să avem capacitatea să îi aducem înapoi, creându-le locuri de muncă și ajutând la creșterea calității vieții în acest oraș, astfel încât să-și dorească să se întoarcă acasă.
Apelul nostru către toate forțele politice, mai puțin PSD, este acela de a ne uni și de a dezvolta real acest oraș. Suntem la momentul la care putem să câștigăm alegerile. Ține doar de noi, de implicarea noastră și de a ne convinge fiecare electoratul pentru acest proiect unic de dezvoltare a orașului Târgoviște.”
Odată cu mesajul transmis politicienilor, Aurelian Cotinescu a cerut  suportul tuturor târgoviștenilor,  să creadă în proiectul liberal: “Suntem oameni tineri, dedicați proiectului de dezvoltare a orașului. Suntem oameni care nu avem afaceri cu statul. Suntem oameni care credem în dezvoltarea orașului nostru și care vrem să muncim ca să dezvoltăm acest oraș.”
Cu abilitate, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului a făcut o conexiune, a legat proiectul liberal pentru Târgoviște de oportunitățile care se deschid odată cu  cele două  proiecte majore de infrastructură de transport anunțate de premierul Ludovic Orban:”Este pentru prima oară, în 30 de ani de promisiuni electorale, când DN 71 a intrat în faza finală și avem un constructor desemnat. Licitația nu a fost contestată, a fost câștigată de către un singur constructor șiîn momentul de față, putem să spunem că lucrările vor intra în linie dreaptă în primăvară. Este un proiect excelent pentru Târgovişte, pentru că va ajuta la creșterea investițiilor în această zonă.
Pe de altă parte, premierul Orban a anunțat și demararea studiului de fezabilitate pentru viitorul drum expres pe patru benzi care va lega Găești de Ploiești. Este un drum paralel cu actualul DN 72, care va ajuta foarte mult la fluidizarea traficului și, pe de altă parte, va duce la o dezvoltare reală a județului și a orașului Târgoviște.
Toate aceste proiecte ne vor ajuta să dezvoltăm orașul. Dacă și noi, ca administraţie liberală târgovișteană, după câștigarea alegerilor, vom demara proiectul de dezvoltare a unui parc industrial, atunci putem să spunem că Târgovişte va arăta complet diferit în următorii doi  ani. Apreciem că atât ne trebuie până când întreaga zonă de dezvoltare a acestui parc industrial va ajunge la capacitatea de a aduna foarte mult din forța de muncă actuală”.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu