Acasă POLITIC AURELIAN COTINESCU, CANDIDAT PNL TÂRGOVIȘTE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR:” PE 27 SEPTEMBRIE VINE DECONTUL PENTRU ÎNTREAGA “ECHIPĂ” CARE SE AFLĂ ÎN FRUNTEA PRIMĂRIEI!”

AURELIAN COTINESCU, CANDIDAT PNL TÂRGOVIȘTE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR:” PE 27 SEPTEMBRIE VINE DECONTUL PENTRU ÎNTREAGA “ECHIPĂ” CARE SE AFLĂ ÎN FRUNTEA PRIMĂRIEI!”

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Disputa dintre principalii pretendenți la funcția de primar al Municipiului Târgoviște a depășit granițele județului, aceștia fiind invitați frecvent în dezbateri difuzate pe posturi TV cu acoperire națională. Au fost dialoguri la distanță tăioase, așa cum ne-am putut convinge urmărind intervenția candidatului liberal Aurelian Cotinescu într-o emisiune care îl avea ca protagonist pe social-democratul Cristian Stan.
“Vă prezint un fragment din emisiunea în cadrul căreia am intervenit aseară. Este clar pentru toată lumea că primarul PSD-ist nu se simte confortabil în fața unei opoziții reale. Pentru că toți cei care AU SIMULAT opoziția până acum erau, de fapt, în echipa dumnealui.
Pe 27 septembrie vine decontul pentru întreaga “echipă” care se află în fruntea primăriei DE 10 ANI! Ei și firmele lor “de casă”.
P.S.: Știați că primele 5 salarii din Primăria Târgoviște însumează 1.000.000 lei/AN?!”- a scris Cotinescu pe pagina sa de socializare, la scurt timp după intervenția în direct.

You may also like

Lasă un Comentariu