Acasă POLITIC Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar:“Mulți nu știu că Târgoviște este un oraș împrumutat masiv la bănci!”

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar:“Mulți nu știu că Târgoviște este un oraș împrumutat masiv la bănci!”

de adrian

„Mergem prin toate cartierele, promovăm proiectele noastre și informăm cetățenii referitor la problemele orașului. Calitatea “faptelor” celor care sunt în fruntea Târgoviștei de peste 10 ani a atras indignarea unui oraș întreg!
Mulți nu știu că Târgoviște este un oraș împrumutat masiv la bănci (33 milioane euro), că s-au pierdut finanțări europene. De 10 ani, aceiași oameni au condamnat orașul la depopulare și subdezvoltare.Târgoviștenii așteaptă de mult timp o forță de dreapta care să “măture” PSDismul  din oraș. Care să creeze locuri de muncă și oportunități. Noi suntem acea forță!”- declară Aurelian Cotinescu, candidatul Partidului Național pentru funcția de primar la Târgoviște.
Acesta transmite și că nu este timorat , dimpotrivă, de cei care  se anunță câștigători cu mult înainte de sfârșitul cursei:“Îi anunț, pe această cale, că eu am anduranță și nu sunt impresionat de “aura” lor de carton, construită pe minciună.Pentru mine, Târgovişte este mai mult decât un oraș, este un simbol al identității naționale, face parte din ADN-UL nostru ca popor și toți cei care au terfelit numele acestui oraș trebuie să fie pierduți în negura istoriei.
Vă promit că voi face tot ce stă în puterea mea pentru a readuce Târgoviște în locul cuvenit pe harta orașelor prospere, frumoase, în care să-ți dorești să locuiești și de care să te mândrești. Ne vedem pe 27. Se poate!”- le spune târgoviștenilor candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște – Aurelian Cotinescu.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu