Acasă POLITIC Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște: “Lucrările la șoseaua de centură sunt de proastă calitate!”

Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște: “Lucrările la șoseaua de centură sunt de proastă calitate!”

de adrian

Candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Târgoviște, Aurelian Cotinescu, a continuat tirul asupra actualei conduceri a primăriei, pe care o acuză de cultul personalității, minciună și demagogie.  Acesta a declarat într-o conferință de presă că graba de a finaliza unele investiții nu are alt scop decât acela electoral, reversul medaliei  fiind că se execută lucrări de mântuială,  de slabă factură calitativă:
”Proiectele ratate sunt mascate de minciuni electorale sau de termenele nesfârșite care se dau la investițiile aflate în desfășurare. Am semnalat , în numeroase rânduri, situația de pe centura orașului, acolo unde s-a pierdut finanțarea de peste 70 de milioane de lei, finanțare nerambursabilă europeană. Și am ajuns să ne coste centura, la acest moment, fără a fi momentul final, 140 de milioane de lei, împrumutați din bănci.
Lucrările sunt de foarte proastă calitate iar graba electorală de a acoperi deficiențele de proiectare și execuție cu un covor asfaltic, a dus la apariția unor gropi. Atât în bugetul local cât și în carosabil”- a spus candidatul liberal la Primăria Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

You may also like

Lasă un Comentariu