joi , 5 decembrie 2019
Home / POLITIC / Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

Liberalul Aurelian Cotinescu a reluat tema poluării atmosferice excesive generată de nerespectarea procesului tehnologic la Combinatul de Oţeluri Speciale, scoţând în evidenţă faptul că o amendă contravenţională aplicată de Garda de Mediu nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia.

“Garda de Mediu a fost la COS, unde a luat atitudine. Îi salutăm dar trebuie să înţeleagă, o amendă nu ţine loc de sănătatea populaţiei. Nu înţeleg de ce Primăria Târgovişte nu a luat niciun fel de atitudine. Nu a spus nimic de această problem deşi, teoretic, reprezintă cetăţenii acestui oraş. Ca oameni, ca locuitori ai acestui oraş, avem dreptul să ştim ce aer respirăm şi dacă suntem în pericol.Este o chestiune vitală, care trebuie înţeleasă”- a spus preşedintele PNL Târgovişte.

Cotinescu a solicitat Gărzii de Mediu şi Primăriei Târgovişte să facă publice,  cel puţin o dată-de două ori pe săptămână, rapoartele privind calitatea aerului.”Şi dacă primăria tot dă bani pe atâtea prostii, să cumpere şi două staţii de măsurare a calităţii aerului, să le pună în zonele cele mai populate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *