miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: 22 de copii de la Centrul Social Găești confirmați pozitiv8 iulie- zi neagră în lupta cu pandemia:A fost depășit pragul de 30000 de infectări, 555 de cazuri noi și 18 decesPercheziții în Dâmbovița, București și alte șapte județe, la membrii unui grup infracțional specializat în obCornești: Bărbat băut a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ulMoroeni: 6,8 miliarde de lei pentru o investiție pentru protejarea mediuluiOana Vlăducă, Pro România:”exporturile de masă lemnoasă au fost aproape duble în primele patru luni ale acestui Carmen Holban, deputat PSD:”Sub guvernarea PNL pensile nu vor fi majorate!”Proiecte integrate pentru zonele marginalizate ale municipiului TargovisteAccident cumplit la Găești! Doi morți și un adolescent în stare gravă, după ce o mașină s-a izbit de un stâlp!Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacDESCHIDERE PROCEDURĂ INSOLVENȚĂ – DEBITOR BAINEL TRANS SRLInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montani
Home / POLITIC / Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte: Cu o amendă nu se rezolvă problema calităţii aerului în oraş

Liberalul Aurelian Cotinescu a reluat tema poluării atmosferice excesive generată de nerespectarea procesului tehnologic la Combinatul de Oţeluri Speciale, scoţând în evidenţă faptul că o amendă contravenţională aplicată de Garda de Mediu nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia.

“Garda de Mediu a fost la COS, unde a luat atitudine. Îi salutăm dar trebuie să înţeleagă, o amendă nu ţine loc de sănătatea populaţiei. Nu înţeleg de ce Primăria Târgovişte nu a luat niciun fel de atitudine. Nu a spus nimic de această problem deşi, teoretic, reprezintă cetăţenii acestui oraş. Ca oameni, ca locuitori ai acestui oraş, avem dreptul să ştim ce aer respirăm şi dacă suntem în pericol.Este o chestiune vitală, care trebuie înţeleasă”- a spus preşedintele PNL Târgovişte.

Cotinescu a solicitat Gărzii de Mediu şi Primăriei Târgovişte să facă publice,  cel puţin o dată-de două ori pe săptămână, rapoartele privind calitatea aerului.”Şi dacă primăria tot dă bani pe atâtea prostii, să cumpere şi două staţii de măsurare a calităţii aerului, să le pună în zonele cele mai populate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *