marți , 12 noiembrie 2019
Home / POLITIC / Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte:”România intră într-o perioadă nouă, o perioadă de reformulare a valorilor democratice, sociale şi economice”

Aurelian Cotinescu, preşedinte PNL Târgovişte:”România intră într-o perioadă nouă, o perioadă de reformulare a valorilor democratice, sociale şi economice”

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, consideră că adoptarea, prin votul noii majorităţi parlamentare, a moţiunii de cenzură, reprezintă un moment unic, de resetare a clasei politice. Apreciază că votul de astăzi   este un câştig pentru ţară şi că viitorul guvern este obligat să readucă la locul cuvenit valorile democraţiei, să sancţioneze obedienţa şi celelalte derapaje de ordin politic şi social.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Naţional Liberal şi susţinută de USR, PRO România, UDMR, Mişcarea Populară, ALDE şi parlamentarii care reprezintă minorităţile naţionale a trecut. Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă a căzut!

  România intră într-o perioadă nouă, o perioadă de reformulare a valorilor democratice, sociale şi economice. Este un moment unic, de resetare politică pentru înfăptuirea căreia şi-a adus contribuţia deplină întreaga opoziţie.

  PNL a demonstrat că luptă pentru ţară, că nu precupeţeşte niciun efort atunci când este vorba de binele naţiunii, atunci când trebuie să-i sancţioneze pe cei care, aflaţi vremelnic la putere, şi-au uitat îndatoririle, au trecut cu vederea peste problemele ţării, au simulat patriotismul când, de fapt, îşi urmăreau interesele proprii.

  Victoria de astăzi a PNL este un câştig important pentru ţară, pentru democraţie, dar implică şi multă responsabilitate din partea noastră, necesită multă aplecare asupra problemelor cu care se confruntă economia, societatea, cetăţeanul de rând. PNL îşi asumă această misiune într-o perioadă destul de dificilă pentru ţară.

Organizația PNL Târgoviște, președinte Aurelian Cotinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *