joi , 2 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus,2 Aprilie 2020, ora 13.00: 19 cazuri confirmate în DâmboviţaBonificaţii pentru contribuabilii care plătesc impozitul pe trimestrul I până la termenul scadentVirgil Guran, consilier de Stat: “Am redirecționat materiale de protecție pentru ca medicii noștri să își poatSubstanţe dezinfectante donate jandarmilor dâmboviţeniGEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainteDeputatul liberal Cezar Preda dă asigurări că nu sunt probleme cu plata pensiilorSenatorul Adrian Ţuţuianu, amendamente la proiectul Legii privind suspendarea rambursării creditelorSocial-democraţii propun amânarea plăţii utilităţilor pe o perioadă de trei luniCoronavirus 1aprilie: 189 de amenzi, în Dâmboviţa, de la intrarea în vigoare a OM nr. 3AJOFM Dâmboviţa-precizări privind acordarea şomajului tehnicDâmboviţa va primi ajutor umanitar din Provincia Guangxi, ChinaE voie sau nu să duci soţia/soţul la serviciu? Poliţiştii spun că numai în anumite situaţii!GRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna aprilie 2020Certificatele de Situație de Urgență (CSU) nu mai sunt necesare pentru obţinerea şomajului tehnic1 aprilie 2020, ora 13.00-2460 de cazuri confirmate, 84 de decese din cauza infecţiilorCine are ochi (şi) pentru citit, să citească: Şi “Piaţa Tricolorului nr. 1” e în Uniunea Europeană!!!SJU Târgovişte, nominalizat între spitalele din prima linie
Home / POLITIC / Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, despre anchetarea celor trei funcţionari din primărie

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, despre anchetarea celor trei funcţionari din primărie

“Nu vreau să comentez. Nu sunt tipul de om, cum se numesc unii “animal politic”, “şacali politici”, eu nu pot să fac aşa ceva. Deci, din punctul meu de vedere, aştept să ne spună instituţiile statului în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Primăria Târgovişte”- a declarat într-o conferinţă de presă preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Cotinescu a evitat să facă speculaţii pe marginea anchetei penale care vizează trei angajati ai PMT, între care şi directorul economic, dar nu a pierdut ocazia de a aduce reproşuri administraţiei publice locale care, în opinia sa, evită să îşi asume şi lucrurile care merg mai puţin bine în Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *