Acasă POLITIC Aurelian Cotinescu şi Sorin Ion prezentaţi oficial drept candidaţi PNL pentru Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean

Aurelian Cotinescu şi Sorin Ion prezentaţi oficial drept candidaţi PNL pentru Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean

de adrian

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a prezentat într-o conferinţă de presă candidaţii pentru Primăria Târgovişte- Aurelian Cotinescu, şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean- Sorin Ion. Despre Aurelian Cotinescu, Guran a spus că “este  un politician tânăr, care a demonstrat într-un  an şi  jumătate, care a reuşit să relanseze o organizaţie care era în derivă. Târgoviştea suferea mult la capitolul organizare, la capitolul oameni şi determinare. Aurelian a demonstrat că poate să facă acest lucru, ceea ce înseamnă că sigur va putea să organizeze şi oraşul altfel, pentru că ceea ce se întâmplă în momentul de faţă nu este deloc normal.”
Cuvinte de apreciere  a avut Virgil Guran şi pentru Sorin Ion, inspector şcolar general şi consilier judeţean la al doilea mandat. Şeful liberalilor dâmboviţeni  a spus că “este un om despre care nu a auzit nimic rău”, un om apreciat de colegii de partid şi de profesori. “În  urma sondajelor a rezultat foarte clar că este cel mai bun candidat al nostru pentru Consiliul Judeţean şi că avem şanse mari să câştigăm.”

You may also like

Lasă un Comentariu