miercuri , 30 septembrie 2020
Home / POLITIC / Aurelian Cotinescu:”Pentru primărie lupta este umăr la umăr. La Consiliul Local PNL a depășit PSD cu 6% !”

Aurelian Cotinescu:”Pentru primărie lupta este umăr la umăr. La Consiliul Local PNL a depășit PSD cu 6% !”

Candidatul liberal la funcția de primar al Municipiului Târgoviște, Aurelian Cotinescu, a declarat cu puțin timp în urmă că cifrele din sondajele electorale prezentate de adversarii social – democrați sunt departe de realitate. Extrem de acid, Cotinescu a spus că sunt asemănătoare cu acelea din epoca partidului unic, realitatea fiind însă cu totul alta. Pe vot politic, adică pentru stabilirea componenței Consiliului Local Târgoviște, Cotinescu a declarat că situația este asemănătoare cu aceea la nivel național, că PNL a depășit PSD și are un avans de 6%. Pentru funcția de primar, lupta ar fi foarte strânsă între actualul primar și candidatul liberal, care sunt umăr la umăr, diferența fiind în marja de eroare.

Aurelian Cotinescu a făcut un apel public la toate forțele politice, cerându-le să-și dea mâna “pentru a da o șansă acestui oraș. Suntem la un moment în care putem câștiga alegerile la Târgoviște!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *