sâmbătă , 30 mai 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus:încă două cazuri confirmate în DâmbovițaConcursul Național de Poezie „Constantin Virgil Bănescu”- ediția a XI-aAu început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județeneCoronavirus 29 mai 2020:1240 de persoane decedate în țară de la începutul pandemiei, 106 români morți în străinVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”Deputatul liberal Cezar Preda, precizări privind măsurile de relaxare aprobate începând cu 1 iunieOana Vlăducă, Pro România:” Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să iElevii aflați în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmbovița au depus jurământul militar2834 dâmbovițeni în izolare la domiciliu, 12 cazuri confirmate în ultimele 24 de orePercheziții la membrii unei grupări bănuite de camătă și șantajPSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția consiliului județeanCioban mort pe drumul spre stâna din munteCriza coronavirus 28 mai:197 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 182 pacienți la ATI, 12629 persoane vindecateVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, declarație de presăDoi bărbați reținuți după ce au făcut scandal într-un magazinCompania de Apă- Anunț angajareCarmen Holban, mesaj de Ziua EroilorCu gândul la alegeriAdrian Țuțuianu:”Pro România nu este un breloc la cureaua cuiva”Președintele PNL Târgoviște acuză presiuni și amenințări la adresa unor colegi, salariați ai primăriei
Home / ADMINISTRAȚIE / Bannere cu mesaj de solidaritate pe autospecialele SUPERCOM

Bannere cu mesaj de solidaritate pe autospecialele SUPERCOM

SUPERCOM- cel mai mare operator de salubritate din Dâmboviţa, a demonstrat că este o companie cu management responsabil, implicat, încă de la primele semnale privind creşterea riscului de răspândire a infecţiilor cu coronavirus. A  implementat din timp mai multe măsuri suplimentare cu caracter preventiv, chiar dacă au crescut considerabil costurile. Sunt câteva săptămâni de când toate autospecialele pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere, dar şi celelalte mijloace din dotare, în total aproximativ 100 de utilaje, sunt spălate zilnic şi dezinfectate la fiecare ieşire din cele cinci puncte de lucru. Au fost dispuse măsuri pentru  dezinfectarea tuturor containerelor de pe platformele de colectare din Municipiul Târgovişte (1500 de containere în 300 de locaţii) şi toţi salariaţii au primit echipamente de protecţie şi substanţe dezinfectante.

De această dată, SUPERCOM atrage atenţia cu un gest plin de încărcătură emoţională, în zile grele pentru dâmboviţeni. Pe autospecialele pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere au fost montate bannere cu Tricolorul şi mesajul “Solidaritate Deplină cu Naţiunea Română” iar personalul, de la director şi până la cel din urmă salariat, face eforturi deosebite pentru a menţine Târgoviştea şi  Judeţul Dâmboviţa cât mai curate. Şi pentru că tot se vorbeşte  des de eroi, în aceste zile dramatice, merită cu prisosinţă toată recunoştinţa comunităţii şi salariaţii acestei firme responsabile şi implicate pentru binele comunităţii. Sunt 320 de salariaţi în total, din care 270 ies zilnic în teren, cu toate riscurile de contaminare. N-a dezertat nimeni până acum şi la SUPERCOM se fac chiar angajări, în limita locurilor şi de preferinţă din rândul persoanelor disponibilizate în urma crizei COVID-19.

Ne-a făcut plăcere să auzim Imnul de Stat la megafoanele maşinilor de poliţie, apreciem la fel de mult gestul celor de la SUPERCOM, care ne asigură că ne sunt alături. Şi ei sunt eroi în aceste zile, când fiecare ieşire din casă este un mare risc şi le mulţumim pentru eforturile pe care le fac să trăim în localităţi mai curate. Să le dea Dumnezeu sănătate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *