joi , 2 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus,2 Aprilie 2020, ora 13.00: 19 cazuri confirmate în DâmboviţaBonificaţii pentru contribuabilii care plătesc impozitul pe trimestrul I până la termenul scadentVirgil Guran, consilier de Stat: “Am redirecționat materiale de protecție pentru ca medicii noștri să își poatSubstanţe dezinfectante donate jandarmilor dâmboviţeniGEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainteDeputatul liberal Cezar Preda dă asigurări că nu sunt probleme cu plata pensiilorSenatorul Adrian Ţuţuianu, amendamente la proiectul Legii privind suspendarea rambursării creditelorSocial-democraţii propun amânarea plăţii utilităţilor pe o perioadă de trei luniCoronavirus 1aprilie: 189 de amenzi, în Dâmboviţa, de la intrarea în vigoare a OM nr. 3AJOFM Dâmboviţa-precizări privind acordarea şomajului tehnicDâmboviţa va primi ajutor umanitar din Provincia Guangxi, ChinaE voie sau nu să duci soţia/soţul la serviciu? Poliţiştii spun că numai în anumite situaţii!GRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna aprilie 2020Certificatele de Situație de Urgență (CSU) nu mai sunt necesare pentru obţinerea şomajului tehnic1 aprilie 2020, ora 13.00-2460 de cazuri confirmate, 84 de decese din cauza infecţiilorCine are ochi (şi) pentru citit, să citească: Şi “Piaţa Tricolorului nr. 1” e în Uniunea Europeană!!!SJU Târgovişte, nominalizat între spitalele din prima linie
Home / ACTUALITATE / Bărbat din Pietroşiţa, strivit de copacul pe care l-a tăiat ilegal

Bărbat din Pietroşiţa, strivit de copacul pe care l-a tăiat ilegal

La data de 25 februarie , în jurul orei 18:25, politiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au fost sesizati cu privire la faptul că un barbat, de 39 de ani, din Pietroşita, a plecat voluntar de domiciliu, in ziua de 20 februarie , fără a mai reveni. Din primele verificari a reiesit ca, in ziua de 20 februarie a.c., barbatul a plecat voluntar de la domiciliu, cu un atelaj hipo si instrumente pentru taiat lemne.

Au fost demarat activitatile de cautare, iar in aceasta dupa-amiaza, barbatul a fost gasit decedat intr-o zonă împadurită din apropierea izlazului din Fieni. Se pare ca acesta ar fi fost accidentat mortal de un copac pe care l-ar fi taiat ilegal. Cadavrul a fost preluat de S.M.L in vederea efectuarii necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *