joi , 23 mai 2019
Home / ACTUALITATE / BĂRBAT DIN PRIBOIU, BĂNUIT CĂ ŞI-A VIOLAT COPILUL FĂCUT CU PROPRIA SORĂ

BĂRBAT DIN PRIBOIU, BĂNUIT CĂ ŞI-A VIOLAT COPILUL FĂCUT CU PROPRIA SORĂ

      Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Oamenii legii au descins la locuinţa acestuia iar în urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate mijloace materiale de probă,  suspectul fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

        În urma interogatoriului s-a stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el.

”Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, a comunicat IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *