miercuri , 19 decembrie 2018
Home / ECONOMIC / BONIFICAŢII PENTRU CONTRIBUABILII CARE ÎŞI ACHITĂ MAI DEVREME OBLIGAŢIILE FISCALE

BONIFICAŢII PENTRU CONTRIBUABILII CARE ÎŞI ACHITĂ MAI DEVREME OBLIGAŢIILE FISCALE

Share

Persoanele fizice care au depus Declarația Unică până la 31 iulie 2018 și își achită integral obligațiile fiscale estimate pentru anul 2018, până la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificație de 5% din totalul sumei datorate, la care se adaugă încă 5% dacă declaraţia a fost înregistrată on-line,  transmite Ministerul Finanţelor. Şi cei care n-au achitat datoriile pe anii trecuţi şi primesc decizii de impunere pot obţine o reducere de 10%, dacă respectă acelaşi termen de 15 decembrie 2018.

De asemenea, pentru contribuabilii care vor alege să-și achite obligațiile fiscale până la 15 martie 2019, reducerea este de doar 5% din suma totală datorată, dacă Declarația unică a fost depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanță, a mai anunţat ministerul. Este important de știut că Declarația Unică trebuie completată și depusă de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune Declarația Unică.

CITEȘTE ȘI ...

CÂŞTIGUL SALARIAL MEDIU NET, ÎN SCĂDERE CU 0,4%

        Efectivul salariaţilor din judeţul Dâmboviţa , potrivit datelor oficiale,  a ajuns în septembrie la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *