miercuri , 26 februarie 2020
Home / INFO NAȚIONAL / BUFONUL ŢARULUI

BUFONUL ŢARULUI

Fără  să fie neapărat o supriză, fostul europarlamentar Mircea Diaconu și-a  anunțat  astăzi, la orele 16.00 trecute fix , “intenţia” de a candida la alegerile prezidenţiale. Patetic şi fals, cum îl ştim din rolurile de vajnic UTC-ist, care l-au consacrat în cinematografia comunistă, Diaconu s-a dat în spectacol pe treptele  pe treptele Ateneului Român. De ce anume “fals” ? Pentru că numai ca independent nu va candida, câtă vreme au răsuflat déjà amănunte cu privire la susţinerea din partea viitoarei alianţe politice formate din ALDE şi Pro România. De ce “patetic” ? Pentru că Diaconu, chiar dacă nu realizează încă, a acceptat un rol care, la Holliwood, i-ar fi putut aduce zmeura de aur, dar cu coada suficient de sus cât să spună că nu se va duce el la alţii ci îi aşteaptă pe toţi la uşa sa…

”Intenția mea este de a încerca să candidez la prezidențiale. Când spun încerca să candidez spun următorul lucru: azi doar spun că aș încerca, pentru că sunt suficient de enervat, de nemulțumit, de nefericit, și simt că e nevoie de asta. Dar, faptul că vreau sau că mă manifest ca atare nu înseamnă că și pot. Trebuie strânse 200.000 de semnături, aproape imposibil pentru un singur om cu două mâini, două picioare”, a spus Mircea Diaconu. Acesta a invocat şi momentul 2014, fără să fie sincer, adică  să confirme  că a fost ales parlamentar european cu sprijinul masiv al PSD.

Mergând mai departe cu minciuna, Diaconu a susţinut că  nu a ”avut discuții cu Pro România și ALDE pentru susținere. Vreau să cer susținere de peste tot”. Ori, să ne fie cu iertare, varianta unei candidaturi a lui Mircea Diaconu a fost vehiculată de ceva vreme de Sputnik,  organul de propagandă rus, mai întâi ca posibil   prezidențiabil PSD.  N-a ieşit bine socoteala iar Sputnik a scris încă de vineri  că Diaconu va candida la prezidențiale având în spate mai multe partide care își vor anunța susținerea pentru acesta, iar în spatele lui se va forța și o alianță politică Pro România-ALDE.

Revenind la candidatura acestui “bufon al ţarului”, vedem déjà mâna întinsă şi aşteptăm povestea. Cine ştie, poate vor ieşi şi alte încrengături la iveală, din vremurile în care acelaşi Diaconu, în calitate de director, îşi favoriza nevasta, şi ea mare sculă la Teatrul Nottara.

P.S. Decât să bată câmpii, să îi catalogheze pe unul sau altul, mai bine ne-ar explica dl. Diaconescu din ce motive  este ” suficient de enervat, de nemulțumit, de nefericit” după atâţia ani de guvernare PSD-ALDE ? Ori încearcă respectivele stări doar pentru că, după cinci ani de huzur (cât s-a preumblat la Bruxelles şi Strasbourg), şi  în care n-a făcut nimic pentru ţară, pentru cei cărăra vine să le ceară votul, a rămas fără  indemnizaţia astronomică , în cazul său cu nimic justificată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *