marți , 23 iulie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / Bugetul pe 2019, mărul discordiei în Consiliul Local Târgovişte

Bugetul pe 2019, mărul discordiei în Consiliul Local Târgovişte

Chiar în ajunul Floriilor, tensiunile au escaladat în Consiliul Local Municipal Târgovişte, liberalii anunţănd încă dinaintea şedinţei ordinare că nu vor vota proiectul bugetului pe 2019, în cazul în care nu le vor fi acceptate amendamentele. Amendamente legate de suplimentarea alocărilor către unităţi de învăţământ şi în primul rând acela privind achiziţia, din venituri proprii, a patru autobuze noi, destinate exclusiv transportului elevilor, pe rute special înfiinţate.

Cum nu s-a ajuns la nicio înţelegere, consilierii liberali au părăsit sala în momentul votului, ceea ce n-a constituit un impediment pentru aprobarea proiectului. Cele 11 voturi ale PSD, la care s-au adăugat voturile consilierului independent Ana-Maria Nicolae şi al colegului Dumitru Barbu, de la ALDE, au fost mai mult decât suficiente şi pentru aprobarea altui proiect disputat, anume contractarea unui împrumut pentru susţinerea câtorva obiective de investiţii-
Imediat după şedinţă, PNL Târgovişte a transmis un comunicat extrem de dur, am putea spune chiar un „comunicat-manifest”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *