Acasă ACTUALITATE BULETIN RUTIER

BULETIN RUTIER

de adrian
  1. DJ 713, sectorul Șaua Dichiului (zona Cabana Dichiu) – intersecție Piatra Arsă, km 8+460 -16+383 este închis circulației rutiere în perioada 09.12.2019 – 31.03.2020;
  2. Pe DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Brăteiului, traversarea pârâului Rătei, la km 7+600 se realizează pe podul provizoriu din tuburi prefabricate, deoarece podul existent a fost avariat;
  • Lucrările la podul nou sunt în derulare;
  • Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de reglementare, orientare și informare a circulației atât pe sectorul de drum cât și pe poduri.
  1. Podul pe DJ 702A peste râul Argeş la Pătroaia este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.
  2. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

DJ 503, sector limită județ Teleorman – Șelaru, sector Fierbinți – limită județ Argeș
DJ 611, sector Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)
DJ 702L Cândești Deal – Scheiu de Sus
DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat pe zona Miculești – Măgura
DJ 720A sector Mărcești – Finta
DJ 722, sector drum C.F. și pod Mircea Vodă
Recomandări pentru participanţii la trafic:
Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.
Deplasările pe traseele  montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată a acorda o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.
Este necesară o informare  prealabilă asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea prin intermediul A.N.M.
Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.
Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine și de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală,  tel. 0245/207625, luni-vineri între orele 08.00-16.00.

You may also like

Lasă un Comentariu