Acasă ACTUALITATE BULETIN RUTIER

BULETIN RUTIER

de adrian
  1. DJ 713, sectorul Șaua Dichiului (zona Cabana Dichiu) – intersecție Piatra Arsă, km 8+460 -16+383 este închis circulației rutiere în perioada 09.12.2019 – 31.03.2020.
  2. Pe DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Brăteiului, traversarea pârâului Rătei, la km 7+600, se realizează pe podul provizoriu din tuburi prefabricate, deoarece podul existent a fost avariat. Lucrările la podul nou sunt în derulare. Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de reglementare, orientare și informare a circulației atât pe sectorul de drum, cât și pe poduri.
  3. Podul pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.
  4. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

DJ 503, sector limită Județ Teleorman – Șelaru, sector Fierbinți – limită județ Argeș
DJ 611, sector Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)
DJ 702L Cândești-Deal – Scheiu de Sus
DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat pe zona Miculești –
Măgura
DJ 720A sector Mărcești – Finta
DJ 722, sector drum C.F. și pod Mircea Vodă
 
Recomandări pentru participanţii la trafic:
Se va circula cu viteză redusă și cu atenție în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.
Drumarii recomandă ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată să se acorde o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.
Cei care vor să urce la munte sunt sfătuiţi  să se informeze, în prealabil, în legătură cu condițiile meteorologice din zonă și mai ales în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul A.N.M.
Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.
Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine și de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: 0245 207625, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00.

You may also like

Lasă un Comentariu