miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: 22 de copii de la Centrul Social Găești confirmați pozitiv8 iulie- zi neagră în lupta cu pandemia:A fost depășit pragul de 30000 de infectări, 555 de cazuri noi și 18 decesPercheziții în Dâmbovița, București și alte șapte județe, la membrii unui grup infracțional specializat în obCornești: Bărbat băut a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ulMoroeni: 6,8 miliarde de lei pentru o investiție pentru protejarea mediuluiOana Vlăducă, Pro România:”exporturile de masă lemnoasă au fost aproape duble în primele patru luni ale acestui Carmen Holban, deputat PSD:”Sub guvernarea PNL pensile nu vor fi majorate!”Proiecte integrate pentru zonele marginalizate ale municipiului TargovisteAccident cumplit la Găești! Doi morți și un adolescent în stare gravă, după ce o mașină s-a izbit de un stâlp!Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacDESCHIDERE PROCEDURĂ INSOLVENȚĂ – DEBITOR BAINEL TRANS SRLInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montani
Home / ECONOMIC / BUNA COLABORARE DINTRE CONDUCEREA CJD ȘI REPREZENTANȚII SOCIETĂȚII ARCTIC ÎNSEAMNĂ BENEFICII CONSISTENTE PENTRU JUDEŢ

BUNA COLABORARE DINTRE CONDUCEREA CJD ȘI REPREZENTANȚII SOCIETĂȚII ARCTIC ÎNSEAMNĂ BENEFICII CONSISTENTE PENTRU JUDEŢ

Președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, au avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanții firmei Arctic, Murat Büyükerk, manager general, Hakan Salca, director de operațiuni, Baran Bülbül, director economic, Kemal Ozmen, manager financiar și Marian Șerban, directorul fabricii Beko din Thailanda.

Aceștia au apreciat implicarea  conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, concretizată în sprijinul acordat în derularea celor două investiții, de la Ulmi și Găești, adăugând că-și doresc să colaboreze și pe viitor cu administrația județeană și să continue să realizeze investiții noi în județul Dâmbovița.

Cu acest prilej, președintele CJD, Alexandru Oprea, i-a asigurat pe oaspeți de întreg sprijinul pe care autoritățile județene îl pot da, pentru buna desfășurarea a activității societății Arctic, pe care a catalogat-o ca fiind de o mare importanță pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița, prezentă și viitoare.

Alexandru Oprea a adus în atenția reprezentanților Arctic stadiul proiectului pentru realizarea investiției „Modernizare DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 largire la 4 benzi de circulatie si km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi” și, totodată, le-a vorbit despre cel mai mare proiect de infrastructură de transport al județului Dâmbovița, „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov”, investiție derulată din fonduri europene, care a primit avizul favorabil pentru proiectul tehnic la începutul acestei luni.

Președintele CJD le-a solicitat reprezentanților Arctic sprijinul pentru dotarea cu aparate de aer condiționat și frigidere a Secției de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței.

De asemenea, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a răspuns pozitiv invitației de a vizita cele două companii Arctic din județ, manifestându-și interesul pentru a vedea evoluția centrului din zona Ulmi, unde se construiește cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa Centrală și de Sud-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *