Acasă ECONOMIC Bursa locurilor de Muncă: 35 de agenți economici cu peste 350 de oferte

Bursa locurilor de Muncă: 35 de agenți economici cu peste 350 de oferte

de adrian

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează vineri, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Potrivit organizatorilor, până la această data, 35 de agenți economici si-au exprimat intenția de a participa la eveniment, iar oferta de locuri de muncă este de peste 350 de posturi disponibile, care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, absolvenților de studii superioare cât şi celor fără calificare.

Sunt oferte pentru persoane calificate în meseriile : electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit.

Pentru absolvenți de studii superioare, oferta include posturi de  analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita  oferă și cu acest prilej posibilitatea persoanelor necalificate să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru  Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc în Târgovişte în data de 20 mai începând cu ora 10.00  la  Clubului Studenţilor  din Târgoviște, strada Tineretului, nr.1.

 

 

You may also like

Lasă un Comentariu