Acasă flash Camera de Comerț Dâmbovița „părinte adoptiv” pentru copiii unei familii sărmane

Camera de Comerț Dâmbovița „părinte adoptiv” pentru copiii unei familii sărmane

de adrian

Conducerea și personalul  Camerei de Comerț Dâmbovița  au răspuns apelului lansat de Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină”,  cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Camera de Comerț Dâmbovița a devenit astfel „un părinte adoptiv” pentru o familie consiliată de Asociația Centrul Cultural Diaconal „Casa Creștina”

Știți momentul acela când faci o faptă bună? În lumea aceasta, atât de mare și atât de grăbită, trebuie să te oprești și să te uiți la cel de lângă tine. Poate are nevoie de tine, dar tu, grăbit, nu îl vezi. Astăzi, părintele Adrian Rada, Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină, ne-a amintit ce înseamnă DĂRUIREA. Dăruirea izvorăște din aceste lucruri mărunte, dintr-un zâmbet, dintr-o încurajare, dintr-un gând bun…

Pas cu pas, puțin câte puțin, învățăm împreună să dăruim, să învățăm și să iubim. Să iubim oamenii și să îi sprijinim pe cei aflați în impas, oameni cu vise, dorințe, aspirații, oameni la fel ca noi toți. O faptă bună poate duce la o altă faptă bună”, au transmis reprezentanții CCIA Dâmbovița.

Asociația Centrul Diaconal „Casa Creștină” a lansat faza a II-a a proiectului „Îmbracă un copil de Paști în haine noi”întrucât în urma mesajelor și telefoanelor primite, toți cei 10 copii propuși în prima fază spre a li se face o bucurie de Sfintele Paști au fost „adoptați” de persoane cu suflet nobil, dornice să ajute.În acest sens, este propusă astăzi un nou grup de 10 copii, care au nevoie de sprijinul nostru, Asociația adresând în același timp invitația de a fi semnalate cazuri sociale, spre a fi analizate și promovate în cadrul proiectului. Menționăm că lista copiilor va fi actualizată de fiecare dată când donatorii vor „adopta” toți copiii propuși spre ajutorare.

Mai multe detalii despre proiect și despre copii care au nevoie de sprijin găsiți aici: https://casacrestina.ro/…/faza-a-ii-a-a-proiectului.

 

You may also like

Lasă un Comentariu