Acasă ADMINISTRAȚIE CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A ACORDAT SUPERCOM PLACHETA DE EXCELENȚĂ

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A ACORDAT SUPERCOM PLACHETA DE EXCELENȚĂ

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Finalul lunii aprilie i-a adus companiei Supercom placheta de excelență acordată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), potrivit unui comunicat de presă. Distincția a fost acordată cu prilejul aniversării a 30 ani de la înființare.
În această perioadă dificilă, în care salubrizarea și igiena în general sunt factori esențiali în combaterea crizei sanitare cauzate de COVID-19, suntem onorați când calitatea serviciilor noastre este recunoscută. Vreau să mulțumesc, din partea mea și a colegilor mei și a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București pentru distincția oferită și să ofer asigurări că SUPERCOM este alături de oameni și de autoritățile locale în toate inițiativele care țin de domeniul său de activitate”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte Supercom.
Încă din anii precedenți, compania fondată acum trei decenii de Ionel Ciuclea a intrat în “Topul firmelor din București”, eveniment realizat tot de CCIB.
 “Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în el”, a mai spus președintele Supercom.
În cele trei decenii de activitate, compania a avut colaborări pe termen lung cu administrațiile locale, atât cele din București, cât și din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița.
În continuare, Supercom își dezvoltă și modernizează serviciile și colaborează strâns cu autoritățile locale pentru a identifica problemele și a putea pune pe masă proiecte, planuri și metode durabile de salubrizare și valorificare ale deșeurilor, cu respectarea directivelor europene și globale de mediu.
 “Misiunea companiei este să fie în slujba cetățenilor și să le asigure un oraș și un mediu curat,” a mai declarat Ciuclea, Președinte al SC SUPERCOM SA.
Despre Supercom

  • Este o societate cu capital privat 100% românesc
  • Fondată în aprilie 1990, Supercom oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare și valorificare a deșeurilor, deszăpezire, reciclare etc
  • Asigură un mediu curat unui număr de peste 1,5 milioane de locuitori, companii și instituții publice prin cele 31 de puncte de lucru din București și județele Ilfov, Dâmbovița, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Ialomița și Bistrița-Năsăud

You may also like

Lasă un Comentariu