Acasă SOCIAL Campanie de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra patrimoniului natural

Campanie de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra patrimoniului natural

de adrian

Specialiști în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi preventiv-educative în cadrul unor acțiuni comune de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra ariilor naturale protejate, florei și faunei sălbatice.
Acțiunile au fost organizate în cooperare cu Administrația Parcului Natural Bucegi, în zona superioară a Văii Ialomiței, în locurile de campare organizate cu încălcarea prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice și ale Legii nr. 54 din 2012 privind desfășurarea activităților de picnic.
Activităţile au avut ca scop informarea turiștilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente actelor normative menționate, dar și la pericolele la care își pot expune sănătatea și siguranța prin camparea în locuri neamenajate.În cadrul acțiunii comuna au fost distribuite  materiale informative.
 

You may also like

Lasă un Comentariu