luni , 24 februarie 2020
Home / SPORT / CAMPIONATUL NAŢIONAL DE CADEŢI, GĂZDUIT AL TREILEA AN CONSECUTIV DE COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE TÂRGOVIŞTE

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE CADEŢI, GĂZDUIT AL TREILEA AN CONSECUTIV DE COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE TÂRGOVIŞTE

Începând de joi şi până duminică, 14 iulie, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte se va desfăşura Campionatul Naţional de Nataţie destinat cadeţilor. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de primarul Cristian Stan, într-o conferinţă de presă la care au mai participat fosta campioană olimpică şi multiplă campioană naţională Camelia Potec, în prezent preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Ciprian Prisăcaru, directorul CTN Târgovişte. Cristian Stan a spus că este al treilea an consecutiv în care campionatul de cadeţi este găzduit de CTN, a mulţumit Cameliei Potec pentru colaborarea deosebită, a remarcat faptul că Târgoviştea şi-a câştigat un loc meritat în cadrul competiţiilor de nataţie şi a invitat publicul iubitor de sport să vină să urmărească întrecerile.

La campionat s-au înscris sportivi de la 64 de cluburi din ţară iar Camelia Potec a evidenţiat la rândul său condiţiile foarte bune de concurs pe care le asigură complexul sportiv de la Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *