Acasă POLITIC Candidatul PNL la Primăria Târgoviște, Aurelian Cotinescu, răspunde atacurilor care au vizat activitatea sa ca antreprenor

Candidatul PNL la Primăria Târgoviște, Aurelian Cotinescu, răspunde atacurilor care au vizat activitatea sa ca antreprenor

de adrian

Continuă, pe un ton tot mai aprins pe măsură ce se apropie data alegerilor, contrele și dialogul la distanță dintre competitori, cu precădere între candidatul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu și primarul în funcție al municipiului, Cristian Stan, candidat din partea PSD pentru un nou mandat. Ultimul  a punctat Aurelian Cotinescu, care a răspuns într-o conferință de presă atacurilor cu privire la activitatea desfășurată în calitate de antreprenor. Pe un ton vehement, candidatul PNL la funcția de primar al Târgoviștei a spus că a investit banii pe care i-a câștigat muncind inclusiv în străinătate, că a plătit impozite și taxe la stat, a asigurat locuri de muncă și că n-a fost conectat la banii publici.
“Numeroase atacuri la persoană au fost date în ultimul timp, cu precădere bazându-se pe un aspect economic din viața mea și acolo domnul primar povestește despre niște falimente. Perioada de care vorbește dumnealui, anul 2009, a reprezentat cea mai mare criză criză economică din istoria României post-decembriste. De atunci, de la începutul acelei crize, 650.000 de firme s-au închis la nivelul României și da, câteva au fost firme de-ale mele.
Pe de altă parte ce nu vorbește domnul primar este despre performanța pe care am obținut-o eu, un tânăr care am investit în acest oraș, care am ajuns la 150 de angajați, care am dat statului roman milioane de euro, care am creat locuri de muncă și am ținut familii din afacerea mea. Ce nu vorbește domnul primar este despre performanța care a obținut-o un tânăr târgoviștean, investindu-și economiile pe care le obținuse prin munca lui în străinătate, fiind plecat în străinătate pentru că țara mea, orașul meu nu-mi ofereau perspective financiare și economice de calitate a vieții, astfel încât să trăiesc în această zonă. Și totuși m-am întors, am investit  bani, am dezvoltat afaceri de succes. Nu vreau să vă povestesc de presiunile la care am fost supus, de controalele pe care le-am avut în 2009 -2010, nu vreau să intru în acele detalii, nici nu vreau să-mi amintesc, este o perioadă foarte urâtă. În schimb, oamenii care au făcut ceea ce au făcut își vor aminti probabil toată viața.
Trecând peste acest episode vreau să spun doar atât – la vremea respectivă am luat o decizie curajoasă prin care am restrains activitatea tuturor firmelor într-o singură locație și a fost decizia care mi-a salvat afacerea pe care o am încontinuare. Activez în același domeniu, am în mare parte aceeași clienți și am asigurat o bună dezvoltare a acestei afaceri de la an la altul. Diferența între mine și actualul edil este aceea că eu nu trăiesc din contracte cu statul. Eu am riscat, am investit și mi-am dezvoltat o afacere bazându-mă pe mine, pe cunoștințele mele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor și pe capacitatea mea de dezvoltare. Eu nu am făcut bani cu primării, așa cum actualul edil are la nivel de zeci și sute de contracte cu primării PSD, școli și alte instituții. Atunci când vorbești de  performanța unui om ar trebui să te uiți prima oară în oglindă și să vezi dacă ești la înălțimea acelui om, dacă tu ești în stare să plătești salarii, dacă ești în stare să dezvolți cu adevărat un oraș, iar eu am făcut dezvoltare, eu am atins performanță în tot ceea ce am făcut”- a declarat candidatul liberal la Primăria Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

 

You may also like

Lasă un Comentariu