Acasă CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL Candidatura deputatului Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Consiliul Județean, anunțată oficial

Candidatura deputatului Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Consiliul Județean, anunțată oficial

de adrian

La numai câteva minute după întrunirea BPJ din această seară, președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, a anunțat oficial desemnarea președintelui organizației, deputatul Cornel Ștefan, drept candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Fiind vorba despre o asemenea demnitate, candidatura lui Cornel Ștefan trebuie validată în CEx Național al PSD, aceasta fiind însă  doar o formalitate având în vedere susținerea de care se bucură tânărul dar experimentatul politician din partea organizației județene și a conducerii centrale a partidului.
În aceeași conferință de presă “la cald”, președintele PSD Dâmbovița, deputatul Cornel Ștefan, a prezentat lista candidaților pentru funcția de primar, cu precizarea că și aceștia urmează să fie validați duminică, în cadrul CEx Județean. A mai spus deputatul Cornel Ștefan că PSD va avea liste complete de candidați în toate cele 89 de localități și la Consiliul Județean, propunerile pentru funcția de consilier județean urmând să fie definitivate și prezentate în cel mult două săptămâni.
La Primăriile celor două municipii, Târgoviște și Moreni, PSD Dâmbovița va merge în alegeri, în mod firesc, cu actualii primari, Cristian Stan- secretarul executiv al PSD Dâmbovița, respectiv Constantin Dinu. La Pucioasa candidatul este primarul în funcție, Constantin Ana, iar la Fieni, Iulian Tătulescu va candida pentru al doilea mandat. În bătălia electorală de la Găești, social-democrații mizează pe Claudiu Popescu, fost viceprimar, în prezent director al Centrului Regional AFIR, iar la Titu va candida Vlad Oprea. Marea majoritate a primarilor în funcție vor lupta pentru un nou mandat iar pentru cei care au renunțat benevol la candidaturi, PSD Dâmbovița vine cu înlocuitori redutabili. Spre exemplu, la Lungulețu candidat este Ionuț Lăscaie iar la Dobra reprezintă partidul în alegeri tânărul Daniel Nica. În comunele mari, fiefuri PSD, candidează actualii primari: Gabriel Sandu-Voinești, Dragoș Vlădulescu-Dragomirești, Emanoil Spătaru-Răzvad, Ionuț Bănică, la Corbii Mari, Marian Alexandru-Conțești, Vasile Șerban-Cornești. La Aninoasa și Doicești se merge cu tinerii Vlăduț Nicolae și Stan Cosmin iar la  Braniștea revine Marian Țachianu, în prezent deputat.
La conferința de presă din această seară au mai participat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan și deputatele Carmen Holban și Claudia Gilia.

You may also like

Lasă un Comentariu