Acasă POLITIC Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița: Elevii şi cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenţie în acest an şcolar

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița: Elevii şi cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenţie în acest an şcolar

de adrian

Declarație de presă
 
La începutul noului an şcolar, unul care se va desfăşura în condiţii deosebite, adresez cele mai calde urări de împliniri şi reuşite maxime tuturor elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor din judeţul Dâmboviţa.
Chiar dacă guvernanţii nu au reuşit să asigure condiţiile optime pentru acest nou început, îmi doresc ca revenirea la şcoală, după aproape şapte luni, să le aducă elevilor dâmboviţeni realizarea tuturor aspiraţiilor şi să fie sănătoşi, pentru a putea parcurge în siguranţă acest an şcolar inedit!
Îi asigur pe profesorii şi învăţătorii dâmboviţeni de tot sprijinul meu în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Veţi găsi mereu uşa mea deschisă pentru dumneavoastră!
De asemenea, părinţilor şi bunicilor celor mici şi mari le doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a le asigura elevilor toate cele trebuincioase!
Sunt sigură că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata valoare că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început.
Mulţumesc cadrelor didactice pentru eforturile deosebite făcute în acest debut al anului şcolar, precum şi pentru strădania lor în a-i pregăti pe copii, ştiut fiind faptul că dascălul este al doilea părinte al elevilor! Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle drag, curaj şi pasiune pentru învăţat, astfel încât să-şi ducă la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an.
Este foarte important ca fiecare elev şi cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenţie în acest an şcolar, deoarece orice sincopă va avea ca efect suspendarea cursurilor sau trecerea în regim de predare online, ceea ce nu ar fi de dorit pentru un proces educaţional de calitate.
Urez mult succes tuturor în noul an şcolar, elevi, dascăli, părinţi, bunici, directori, autorităţi locale.
Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu