Acasă POLITIC Carmen Holban, deputat PSD: ”Familiile sunt piatra de temelie și viitorul societății!”

Carmen Holban, deputat PSD: ”Familiile sunt piatra de temelie și viitorul societății!”

de adrian

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, la dezbaterea „Familia românească în 2022”. La finalul lucrărilor a transmis:

„Parcursul copiilor în viață este legat, fără nicio îndoială, de familia în care se nasc   și cresc. Temelia pe care se clădește viitorul tinerilor și performanțele acestora în viață sunt influențate semnificativ de unitatea, dar și de bunăstarea familiei din care provin.

 La Palatul Parlamentului, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, a cărei vicepreședinte sunt, a organizat dezbaterea „𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ î𝑛 2022”. Sunt atât de multe cauzele care pot afecta viața unei familii, iar rolul nostru este acela de a le asigura tuturor o situație stabilă, astfel încât copiii să poată crește sănătoși și fără lipsuri.

 Spusă sau nespusă, cea mai mare dorință a părinților este aceea de a le oferi copiilor lor ce este mai bun în viață.

  Pentru ca acest lucru să se întâmple avem nevoie de politici publice și de programe orientate spre familie, care să influențeze în bine dinamica socială, economică și, implicit, demografia. La fel de importante sunt cunoșterea propriilor drepturi, schimbarea percepției în instituțiile care oferă asistență, dar și respectarea vieții de cuplu.

 Întâlnirea de ieri, precum și 𝑍𝑖𝑢𝑎 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑒𝑖 pe care o vom sărbători pe 15 mai sunt momentele oportune pentru a le reaminti oamenilor că familiile sunt piatra de temelie  și viitorul societății și că trebuie susținute, încurajate și conservate.”

 

You may also like

Lasă un Comentariu