Acasă POLITIC Carmen Holban, deputat PSD:” Îi rog pe târgovișteni să se plimbe prin orașul lor și să vadă noua față a municipiului”

Carmen Holban, deputat PSD:” Îi rog pe târgovișteni să se plimbe prin orașul lor și să vadă noua față a municipiului”

de adrian

“Reacția oamenilor este pentru mine cel mai bun sondaj de opinie- a declarat Carmen Holban, deputat PSD. Mergând în teritoriu, m-am convins care este situația reală la momentul de față. Am încredere că vom câștiga, am încredere că toți candidații noștri vor avea succes.” Tinând cont de acest inedit barometru electoral, de faptul că alegătorii pot vedea la orice pas schimbările în bine, Carmen Holban s-a declarat încrezătoare în victoria candidatului social-democrat la Primăria Târgoviște, actualul primar Cristian Stan:
“Cartea de vizită a primarului Cristian Daniel Stan este una stufoasă, plină de realizări, o carte de vizită în care este înscris tot ceea ce a făcut bun până acum în municipiu. În fiecare cartier s-au materializat proiecte necesare, utile comunităţii. Am văzut că locurile de joacă pentru copii arată altfel, că străzile sunt asfaltate, că școlile şi grădinițele au o nouă față. Am văzut că până și rondurile de flori dau o prestanţă municipiului Târgoviște. Mă bucur că  “Independența”, pe care îl știu de când eram în liceu, va fi reabilitat și vom putea, din nou, să vizionăm aici filme. Sunt foarte multe lucruri bine făcute și mai sunt foarte multe de spus. Îi rog pe târgovișteni să se plimbe prin orașul lor și să vadă noua față a municipiului. Să vadă cum arată schimbarea, modernitatea, implicarea, munca unui edil.
Cristian Stan nu putea face toate aceste lucruri singur, le-a făcut alături de consilierii locali, le-a făcut împreună cu viceprimarii. Lista de consilieri pe care o are acum este una puternică, cu oameni destoinici, serioşi, devotaţi urbei, cu care va face bine în continuare pentru târgovișteni”- a declarat  Carmen Holban.

 

You may also like

1 comentariu

moshu49 9 septembrie 2020 - 1:38

ha! am făcut-o la pas sîmbătă, 5 sept, (pensionarul are vreme, deh!) pe traseul Micro V – Gară – Piața 2 Brazi/Bărăției – Micro V
o „stufoșenie” de dezamăgiri am adunat, o „stufoșenie” de înjurături am executat comparînd imaginea Târgoviștei de azi cu ce mi-a rămas în amintiri despre burgul Târgoviștei deceniului 7 trecut, de exemplu
dar elogiile de campanie aduse de numita nu surprind pentru că este recidivistă în prostirea boborului, aici:
http://incomod-media.ro/ziar/proiect-constructia-megaspitalului-republican-carol-davila-prioritate-zero-a-psd/
ps: eu îi recomand să meargă pe jos – face tenul frumos! – 15 minute prin Zalău, o altă modestă capitală de județ

Răspunde

Lasă un Comentariu