miercuri , 26 februarie 2020
Home / POLITIC / Carmen Holban, deputat PSD:” Liberalii nu reușesc să treacă peste nivelul ridicolului cu care ne-au obișnuit”

Carmen Holban, deputat PSD:” Liberalii nu reușesc să treacă peste nivelul ridicolului cu care ne-au obișnuit”

Valoarea nominală a tichetelor de masă pe care le primesc angajaţii va creşte la 20 de lei, potrivit unui proiect de lege adoptat , cu unanimitate de voturi, în Camera Deputaţilor. Iniţiatorii proiectului au  susţinut  că valoarea pe zi a tichetelor din România este printre cele mai mici din Europa şi nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz.

Proiectul adoptat  va fi trimis la Președintele României pentru promulgare, iar apoi ar umra să fie publicat în Monitorul Oficial.

“Am Votat, ieri, propunerea PSD de creștere a valorii tichetelor de masă la 20 de lei!-a scris dpt. Carmen Holban, în legătură cu acest subiect. În acest context, liberalii nu reușesc să treacă peste nivelul ridicolului cu care ne-au obișnuit. La nici 10 minute după ce au votat la rândul lor proiectul, liderul PNL a ieșit cu atacuri, explicând că măsura este o ”nesimțire și o nerușinare”.

Lista de vot – http://cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=23223 – ne arată încă o dată jocul de glezne pe subiect…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *