Acasă POLITIC Carmen Holban, deputat:” Se impune o reformă din temelii a sectorului forestier, astfel încât să oprim tăierile ilegale, să reîmpădurim țara”

Carmen Holban, deputat:” Se impune o reformă din temelii a sectorului forestier, astfel încât să oprim tăierile ilegale, să reîmpădurim țara”

de adrian

Organizația PSD Dâmbovița a marcat Ziua Internațională a Pădurii printr-o acțiune de plantare de puieți forestieri, pe raza comunei IL Caragiale. Cu acest prilej, dpt. Carmen Holban a declarat:

                Ziua Internațională a Pădurii a fost onorată așa cum se cuvine de Organizația Județeană PSD Dâmbovița – la inițiativa președintelui Corneliu Ștefan – printr-o campanie de plantare de arbori, la care ni s-au alăturat președintele Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Stănescu.

În guvernarea PSD, am inițiat și votat o serie de acte normative pentru protecția și protejarea pădurilor, intre care amintesc interzicerea exporturilor de bușteni, DNA-ul pădurilor și sistemul integrat de urmărire a materialului lemnos-SUMAL.

România are nevoie de multiplicarea suprafețelor împădurite, iar județul Dâmbovița, unde avem cele mai vechi păduri din țară, nu face excepție!

Mă pronunț ferm pentru o reformă din temelii a sectorului forestier, astfel încât să oprim tăierile ilegale, să reîmpădurim țara și să ne păstrăm intactă bogăția inestimabilă a „aurului verde”, cu care foarte puține țări din Europa și din lume se mai pot mândri.

You may also like

Lasă un Comentariu