duminică , 21 aprilie 2019
Home / POLITIC / CARMEN HOLBAN: REZULTATELE PSD DÂMBOVIŢA S-AU DATORAT UNITĂŢII DE GRUP A MEMBRILOR, ADUNAŢI ÎN JURUL UNUI LIDER INCONTESTABIL

CARMEN HOLBAN: REZULTATELE PSD DÂMBOVIŢA S-AU DATORAT UNITĂŢII DE GRUP A MEMBRILOR, ADUNAŢI ÎN JURUL UNUI LIDER INCONTESTABIL

“În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația #PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale:

PSD Dâmbovița s-a impus în viața politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am câștigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă).

Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu.”- a transmis deputatul PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, prin intermediul unei reţele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *