luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / POLITIC / Cezar Preda, deputat PNL:”Încercăm, de la sfârşitul lunii iunie, să dăm un parcurs normal României”

Cezar Preda, deputat PNL:”Încercăm, de la sfârşitul lunii iunie, să dăm un parcurs normal României”

Deputatul Cezar Preda a declarat într-o conferinţă de presă că Partidul Naţional Liberal nu va face alianţe pentru alegerile locale în niciun oraş mare, cu atât mai puţin în Bucureşti: “PNL va candida singur. Pentru că primarul general al capitalei poate să fie noul preşedinte al României peste patru ani. Păi ce facem, noi facem cadouri ? (…) Ce face USR acum este un deja-vu. Eu am văzut asta cu PC, cu UNPR, care se agăţau de PSD şi pe urmă ziceau că au grup în Parlament, că au consilieri. De unde, că toţi erau agăţaţi de PSD. Văd acest lucru acuma şi cred că nu există cale de întoarcere. PSD nu va avea ce face decât să accepte această situaţie de anticipate, le facem şi încercăm, din sfârşitul lunii iunie, să dăm un parcurs normal României. ”

Referitor la situaţia politică locală, deputatul Cezar Preda a precizat că sunt în curs de finalizare sondările pentru stabilirea candidaţilor şi a exprimat opinia că PNL va câştiga alegerile în Dâmboviţa, cu condiţia să nu facă greşeli iar ceilalţi să nu se alieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *