miercuri , 16 octombrie 2019
Home / POLITIC / CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL:”MISIUNEA PREŞEDINTELUI KLAUS IOHANNIS ÎN SUA ESTE ISTORICĂ”

CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL:”MISIUNEA PREŞEDINTELUI KLAUS IOHANNIS ÎN SUA ESTE ISTORICĂ”

Deputatul liberal Cezar Preda a catalogat apropiata vizită a şefului statului în SUA drept o “misiune istorică pentru Președintele României, Klaus Iohannis înainte de cel de al doilea mandat.”

Într-o postare pe pagina de Facebook , acesta a explicat că “România este la ora actuală un pol de creștere economică într-o Europă divizată și cu viteze diferite.

Pierdem pe două paliere:

– Lipsa apartenenței la Spațiul Schengen;

– Lipsa apartenenței la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică;

Statele Unite ale Americii împreună cu președintele Donald Trump pot rezolva situația lipsei la apartenența Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Sunt convins că, pe agenda președintelui României este acest deziderat și va solicita președintelui Statelor Unite ale Americii acest obiectiv de maximă importanță pentru țara noastră.

Misiunea Președintelui României, Klaus Iohannis în vizita, pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii, în data de 20 august este istorică deoarece poate asigura României cel de al treilea obiectiv de țara după aderarea la Organizația Tratatului Atalanticului de Nord (NATO) și la Uniunea Europeană.

Aceasta ne va conferi drepturi egale cu toate țările Europei și ale întregii lumi.

Mult succes, domnule Președinte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *