duminică , 17 februarie 2019
Home / POLITIC / CEZAR PREDA – “UN CADOU” PRIMIT DE PNL DÂMBOVIŢA ACUM DOI ANI DE LA BLAGA

CEZAR PREDA – “UN CADOU” PRIMIT DE PNL DÂMBOVIŢA ACUM DOI ANI DE LA BLAGA

         Gabriel Grozavu a declarat într-o conferinţă de presă că va respecta rolul pe care îl are ca preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa, acela de a organiza alegerile interne şi că, cel puţin la acest moment, nu este interesat să candideze. A mai spus că , în ultimele săptămâni, a avut o activitate susţinută în teritoriu, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii a 60 de organizaţii locale. Primele alegeri interne locale vor avea loc în această lună, la Răzvad, Pietroşiţa şi Moreni iar conducerea PNL Târgovişte va fi aleasă în august.

      Despre ultimul atac, extrem de dur al deputatului liberal Cezer Preda, care a spus că activitatea consilierilor judeţeni ai partidului este “zero”, că “ei sunt zero”, Gabriel Grozavu s-a ferit să dea o replică direct, mulţumindu-se să spună că “politica reprezintă o mare atracţie pentru nebunii nediagnosticaţi încă.”

         Nici secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, n-a dat o replică directă colegului de partid deputat, fiind de părere că activitatea sa desfăşurată în calitate de consilier judeţean o vor judeca alegătorii. A spus totuşi că “domnul Cezar Preda , în ochii noştri, este un cadou pe care ni l-a făcut domnul Blaga acum doi ani şi un cadou îl primeşti ca atare, chiar dacă-ţi place, chiar dacă nu-ţi place.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *