joi , 23 mai 2019
Home / TIMP LIBER / COMPETIŢIE SPORTIVĂ DE TRADIŢIE RELUATĂ DIN ACEST AN ÎN MORENI

COMPETIŢIE SPORTIVĂ DE TRADIŢIE RELUATĂ DIN ACEST AN ÎN MORENI

        Aşa cum bine îşi mintesc împătimiţii sportului morenar, în anul 2012 a avut loc ultima ediţie a competiţiilor sportive dedicate lui Constantin Herold – cel mai mare polisportiv al României, născut şi crescut în oraşul aurului negru. A performat atât ca antrenor, cât și ca sportiv în fotbal, handbal, tenis de masă, tenis de câmp, atletism, volei, baschet, tir, schi, canotaj, polo, rugbi, scrimă și gimnastică.
Ne face plăcere să consemnăm că, începând cu acest an, municipalitatea morenară a preluat organizarea competiţiei polisportive ,,Cupa Costi Herold”, ajunsă la cea de a XIX-a ediţie.
Astfel, în perioada 16 – 19 octombrie 2018, municipiul Moreni va fi gazda unor întreceri sportive de clasă la handbal, fotbal şi tenis de masă. La handbal vor participa echipele CSS Târgoviște, CSS Ploiești, GSIP Moreni, CS Brazi, la fotbal echipele Școlilor Gimnaziale nr. 1, 3 și 4 Moreni, iar la tenis de masă competitori ai școlilor din localitate.
Pentru a onora  și pentru a promova mai bine personalitățile locale, valorile și performerii care au dus cu mândrie numele localității noastre, în perioada desfășurării competițiilor va fi amplasat primul panou de informare culturală din Moreni: Costi Herold – cel mai mare polisportiv al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *