Acasă ACTUALITATE Comunicat: Starea de sănătate a subprefectului este bună

Comunicat: Starea de sănătate a subprefectului este bună

de adrian

Conform datelor DSP Dâmbovița, ]n ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv 49 persoane din județ, bilanțul ajungând la 4209 cazuri de infectare cu coronavirus de la începutul pandemiei. 153 de dâmbovițeni au decedat până acum din cauza infectării cu COVID-19.
În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița au efectuat  2 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și o misiune de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 25 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 9 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice.
Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Județean de Circumscripție Dâmbovița au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testați 3 angajați ai Instituției Prefectului-județul Dâmbovița. În urma testării, două rezultate au fost  negative și unul pozitiv, respectiv al subprefectului județului.
Duminică dimineața,  Cristea Chiru Cătălin s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Dâmbovița, unde starea de sănătate a fost evaluată de un medic de specialitate; întrucât a dezvoltat o formă ușoară a primit recomandarea de izolare la domiciliu.
În cursul acestei zile s-a efectuat dezinfecția în toate birourile instituției  iar ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

You may also like

Lasă un Comentariu