joi , 22 august 2019
Home / EDUCAȚIE / CONDIŢII EXCELENTE DE ANTRENAMENT PENTRU MEMBRII SECŢIEI DE BOX A CSM TÂRGOVIŞTE

CONDIŢII EXCELENTE DE ANTRENAMENT PENTRU MEMBRII SECŢIEI DE BOX A CSM TÂRGOVIŞTE

În această dimineaţă, a fost inaugurată o sală care oferă toate facilităţile necesare şi condiţii foarte bune de antrenament sportivilor şi antrenorilor de la Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal, patronat de Primăria Târgovişte. Cu o investiţie de 200000 de lei a fost complet reamenajată şi utilată Sala de Atletică Grea, spre mulţumirea nedisimulată a pugiliştilor care, în ciuda unor performanţe remarcabile, s-au pregătit până acum în condiţii precare. La inaugurare, alături de sportivi şi antrenori, de Daniel Savu, directorul CSM, au fost Primarul Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, fostul primar Gabriel Boriga, un susţinător constant al sportului târgoviştean. O frumoasă slujbă de sfinţire a sălii a fost ţinută de Părintele Vicar Ionuţ Ghibanu, însoţit de alţi preoţi şi diaconi. După ceremonialul religios, Părintele Vicar a oferit şi un dar din partea Înaltpreasfinţitului  Părinte Nifon,Mitropolit şi Arhiepiscop al Târgoviştei, o frumoasă icoană cu Maica Domnului.

“Este o investiţie pe care boxul târgoviştean o aştepta de ceva timp, o investiţie realizată de Primăria Târgovişte prin Clubul Sportiv Municipal şi credem noi că asigură toate condiţiile, astfel încât să putem crea premisele unor performanţe deosebite.(…) Iată că reuşim să oferim boxului Târgoviştean un spaţiu de antrenament adecvat. Sunt 61 de oameni angrenaţi în Secţia de box, cu rezultate deosebite, în pofida condiţiilor care nu erau la standarde deosebite.”- a spus cu acest prilej primarul Cristian Stan.

La final, sportivii, între care şi medaliaţi la campionatele naţionale şi europene, au oferit o frumoasă demonstraţie de pugilism de înaltă clasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *