marți , 23 iulie 2019
Home / COMUNICATE / CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, VIZITĂ DE LUCRU ÎN SUDUL JUDEȚULUI

CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, VIZITĂ DE LUCRU ÎN SUDUL JUDEȚULUI

Președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a efectuat astăzi, 23 noiembrie a.c., o vizită, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea, la baza Societăţii Comerciale Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa, situată în localitatea Comişani.

Cu acest prilej, a fost verificată situaţia utilajelor necesare activităţii de deszăpezire, din dotarea SC LDP SA. În prezent, societatea deţine atât materiale antiderapante, cât şi utilaje care pot acoperi necesarul de deszăpezire din sezonul de iarnă.

Vizita de lucru a continuat pe DJ 711A, pe sectorul Colacu – Ghergani, pe care se desfășoară lucrări de asfaltare și de amenajare a rigolelor pentru scurgerea apelor. Prin aceaste lucrări se urmărește aducerea la condiții optime a părții carosabile a drumului județean 711A, ce asigură legătura între Bilciurești (DJ 711) și DN7 (la Serdanu),  cuprinzând și sectoarele de drum modernizate prin PNDL, în perioada 2016 – 2017.

Ultimul tronson vizat astăzi a fost DJ 722 Sălcioara – Moara Nouă – Săvești, obiectiv finanțat prin PNDL, cu o lungime totală de 8,421 km.

         La vizita de lucru au mai participat: Vasile Dinu – Director General – Direcţia  Generală Infrastructură Locală, precum și Cristian Avanu – Directorul General al SC LDP Dâmboviţa SA.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *