Acasă ADMINISTRAȚIE Consiliul Județean finanțează 19 proiecte pentru tineri, educație civică și socială, susținerea turismului local și protecția mediului

Consiliul Județean finanțează 19 proiecte pentru tineri, educație civică și socială, susținerea turismului local și protecția mediului

de adrian

Consiliul Județean Dâmbovița a acordat finanțări nerambursabile pentru 19 proiecte propuse de asociații și ONG-uri, având ca arii de activitate sportul, educația civică și socială, turismul local și protecția mediului.

„Se implică în viața dâmbovițenilor și pentru acest lucru merită toată susținerea noastră! Astăzi, din fondurile Consiliului Județean Dâmbovița, am semnat 19 contracte de finanțare nerambursabilă pentru cel mai mare număr de proiecte depuse de asociații și ONG-uri dâmbovițene. Le mulțumesc tuturor pentru că au înțeles că dezvoltarea județului ține de fiecare dintre noi și că este nevoie de un efort comun, autorități-societate civilă. Felicitări!”-a transmis președintele Corneliu Ștefan după semnarea contractelor de finanțare.

Suma totală atribuită în cadrul acestei sesiuni se ridică la peste 430000 de lei pentru următoarele domenii: sport- șapte proiecte în valoare de 175528 lei, patru proiecte pentru tineret-76700 lei și cinci proiecte pentru educație civică și socială. Pentru promovarea turismului local și protecția mediului au fost admise trei proiecte cu o valoare de 60000 de lei.

You may also like

Lasă un Comentariu