Acasă ACTUALITATE Constantin Ana, candidat la Primăria Pucioasa, despre echipa sa de consilieri:”Este cu zece clase peste concurență!”

Constantin Ana, candidat la Primăria Pucioasa, despre echipa sa de consilieri:”Este cu zece clase peste concurență!”

de adrian

“Lângă mine sunteți dumneavoastră, cei mulți, in fata cărora ma înclin, pentru ca mi-ati dat energia sa merg mai departe, cu încredere și plin de speranța!
Și tot lângă mine sunt ei!
Echipa mea de Consilieri locali, pe care trebuie sa ii susținem in egala măsura, pentru ca impreuna cu ei voi construi soluții reale pentru problemele orașului nostru!
Poate ca ordinea pe lista nu este cea perfecta!Dar echipa este de departe cea mai buna și mai naturală echipa pe care am avut-o in Pucioasa!Și cu zece clase peste concurenta!
Oameni tineri, oameni valoroși, oameni talentați, super profesioniști, oameni care au reușit in profesia lor s-au reunit cu un scop!Sa ma ajute, sa ne ajute, sa ne simțim in Pucioasa cu adevărat ACASA!!!
Drumul e lung și plin de obstacole, insa atat energia primită de la dumneavoastră, cat și entuziasmul și valoarea colegilor mei consilieri locali ne vor ajuta sa ducem Pucioasa departe, acolo unde ii este locul!!!
In acesti patru ani am construit prin toate proiectele noastre temelia noului oras Pucioasa!
Haideti sa terminam impreuna ceea ce am inceput!
La fel, va rog, sa ma sprijiniti si in a doua batalie, la fel de importanta: pentru Consiliul Judetean, unde echipa noastra trebuie sa castige!!!Cornel si consilierii judeteni PSD trebuie primeasca sansa pe care o merita!  Si aportul lor conteaza in constructia noastra!
Dumnezeu sa ne ajute, in tot ceea ce ne-am propus!!!”- a transmis Constantin Ana, candidat la Primăria Pucioasa, în prima zi de campanie.
 

You may also like

Lasă un Comentariu